بیزینس پلن برند
هر کسب و کاری قبل از شروع فعالیت باید بیزینس برند پلن را داشته باشد. زیرا فعالیت بدون داشتن بیزینس پلن ایده خوبی نخواهد بود.
تعداد بسیار کمی از بیزینس ها میتوانند بدون آن دوام بیاورند. ایجاد یک طرح تجاری (بیزینس پلن) برای هر کسب و کاری مزیت های بسیاری را به همران دارد که میتوان به ایده هایی اشاره کرد که پیاده سازی آنها به پول بسیاری نیازی ندارد.
بیزینس برند پلن زمانی خوب است که بتواند تمام هزینه ها را پیش بینی کند و مشکلاتی که ممکن است پیش بیاید را در نظر بگیرد. هر شرکتی میتواند طرح تجاری خود را داشته باشد.
چرا که طرح تجاری حتی در میان رقبا نیز معمولا یکسان نیستند. اما از عناصر یکسانی تشکیل شده اند. که مهمترین عناصر در بیزینس پلن شامل خلاصه اجرایی و شرح مفصل کسب و کار و شرح خدمت یا محصول است.

بیزینس پلن برند سازمانی
همچنین یک سازمان باید تعیین کند که چگونه قصد دارد به اهدافش برسد. با این طرح تجاری باید نشان دهید که کسب و کارتان چگونه از رقبای خود متمایز است.
ارائه جزییات ایده خوبی است. اما باید طرح را تا جایی که امکان دارد مختصر بنویسید. اگر بیزینس برند پلن را داشته باشید، میتوانید بفهمید که ایدههای شما ارزش اجرا دارد یا خیر.
میتوانید سرمایه گذارها را جذب کنید، کسب و کارتان را توسعه دهید و اهدافتان را هم بلند مدت و هم کوتاه مدت را تعیین کنید. بنابراین بیزینس پلن یک سند است که میتواند در موارد زیر به شما نشان دهد:
- کسب و کارتان چیست.
- کسب و کارتان چگونه کار میکند.
- کسب و کارتان چگونه موفق خواهد شد.

بیزینس برند پلن مانند یک نقشه راه
درواقع، بیزینس برند پلن مانند یک نقشه راه عمل میکند و به شما کمک میکند که به بیراهه نروید. حال که با مفهوم طرح تجاری آشنا شدید، باید به این موضوع بپردازیم که در چه مواقع باید یک طرح تجاری برای کسب و کارتان ایجاد کنید.
اگر شما یک کسب و کاری دارید که به سرمایه گذاری بسیاری نیاز ندارد، به نوشتن سند طرح تجاری نیازی ندارید. اما در دو حالت است که شما حتما باید این سند را تهیه کنید.
آنها شامل:
- راه اندازی کسب و کار
- توسعه کسب و کار

صفحات بیزینس پلن برند
اکثر مردم به اشتباه فکر میکنند که یک بیزینس پلن مستندی است که دارای صدها صفحه است. که این تصور اشتباه است. اینکه تعداد صفحات اینسند چقدر باشد، کاملا به کسب و کار شما بستگی دارد.
برای مثال، اگر کسب و کار کوچکی داشته باشید، به این معنی است که کسب و کارتان بسیار گسترده نیست. بنابراین، باید بیزینس پلن کوتاه برای خود بنویسید.
بیزینس پلن از بخشهای مختلفی تشکیل شده است که به شرح زیر است:
- معرفی اعضای هیئت مدیره
- چکیده
- معرفی کسب و کار
- اهداف کسب و کار
- تحقیقات بازار
- معرفی بازاریابی
- منابع انسانی
- مالی
گاهی اوقات بجای نوشتن چند صفحه طرح تجاری میتوانید از طرح تجاری یک صفحهای استفاده کنید. این طرح تجاری زمانی کاربرد دارد که میخواهید یک طرح مختصر از کسب و کارتان داشته باشید و بخواهید آن را برای دیگران توضیح دهید.
بدین ترتیب میتوانید به کسی که میخواهد تنها با کسب و کارتان آشنا شود، در کوتاه ترین زمان به او توضیح دهید و او را جذب کنید.
خدمات رایا گرافیک برای برندینگ: بیزینس پلن برند، داستان برند، برندسازی و مشاوره برند، برند شخصی، مدیریت برند و برندسازی دیجیتال و طراحی کمپین تبلیغات برند می باشد.
رایا گرافیک صفر تا صد خدمات یک برند از طراحی لوگو برند، طراحی کاتالوگ و عکاسی و فیلمبرداری محصول یا خدمات برند، داستان نویسی برند، تبلیغات هدفمند برندینگ، طراحی وب سایت برند، سئو سایت، تبلیغات هدفمند برندینگ، و به طور کامل صفر تا صد یک برند را در مجموعه خود ارائه میدهد.